2 Ekim 2021 Tarihli Toplantı Duyurusu ve Gündem Maddeleri

Değerli Galatasaraylılar,

Bildiğiniz gibi son toplantımızı 16 Şubat günü gerçekleştirmiştik.
Aradan geçen sürede, çok sevdiğimiz büyüklerimizi pandemi nedeniyle kaybettik.
Aramızdan ayrılan Galatasaraylıları saygıyla, özlemle anıyoruz.

Bu süre içinde çok sayıda kurumumuzda, başta Okul Müdürümüz olmak önemli yönetim değişiklikleri oldu.
Yeni müdürümüz Sayın Prof. Dr. Murat Develioğlu’nu kutluyoruz, başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübüne, Galatasaraylılar Derneğine, Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfına, Bursa Galatasaray Liseliler Derneğine yeni Başkan ve yönetimler seçildi.
Tüm Başkan ve yöneticilerimizi kutluyoruz. Bu zor dönemde görev alan tüm Galatasaraylılara başarılar diliyoruz.

Galatasaray Camiası’nın yeni yöneticileri ile konularımızı birlikte değerlendirmek amacıyla toplantı yapma kararı aldık.

Tarih: 02 Ekim 2021, Cumartesi.
Toplantı sayısı: 195
Yer: Galatasaray Lisesi GSTIK Toplantı Salonu
Saat: 10h00-13h30

Toplantıya katılacak olan kurum temsilcilerinin bilgi vermesini önemle rica ediyorum.
Covid19 nedeniyle katılımcıların Okul’a girerken HES kodunu ibraz etmesi ve maske kullanmasının yasal zorunluluk olduğunu hatırlatırım.

Saygılarımla,

Iskender Çayla                                                                   Doğanay Tuna
Genel Sekreter                                                                   Genel Sekreter Yardımcısı

02 Ekim 2021 Tarihinde Yapılacak Olan “Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu”nun 195 sayılı Toplantısı ile ilgili

*************************************************************

-----------------

1. Başkanlık Divanının belirlenmesi,

(Başkan, 1 Başkan Vekili, 1 Sekreter, 1 Oy Toplama Memuru)

1. Bir önceki toplantı olan  16 Şubat 2021 tarih ve 194 sayılı Olağan toplantıya ait “tutanak” ile “Alınmış Kararlar”ın okunması, onaylanması ve imzalanması,
  2. Gündemin tasvibe sunulması,
  3. Geçen dönem ile ilgili olarak Genel Sekreterlikçe verilecek bilgilerin açıklanması.
  4. Galatasaray Eğitim Kurumlarıyla ilgili bilgi verilmesi.
  5.  Üye kuruluşların kendi faaliyetleri ile ilgili olarak Kurula sunacakları bilgilerin  yazılı veya sözlü olarak açıklanması,
  6. Dilekler / Öneriler.